Inspiratie Video's

Op deze pagina vind je masterclasses en ontdek je meer over je Zelf en het programma De Sjamaan in Jou.

Starten met De Sjamaan in Jou? Hier begin je.

Het verruimen van bewustzijn 

Waarom doen we zoals we doen? Hoe zit ik in elkaar? Vragen die ik als kind al had. Hoe mijn zoektocht de basis is geweest voor de effectiviteit van De Sjamaan in Jou.

 

Voor wie is dit programma?

Dit programma werkt met jouw onderbewuste en is dus altijd 'op maat'. Het geeft exact dat wat nodig is voor jou om diepgaand te transformeren en te groeien. In deze video vertel ik hoe een accountant en een channelaar van Lichtmeesters beide hun groei vinden in dit programma.

 

Het Geheim van Loslaten

Het proces van loslaten wordt door heel veel mensen als een struggle ervaren. Om dat achter te laten wat niet meer dient. Als het niet lukt, kan dat voor veel frustratie zorgen. In deze video leg ik uit wat ervoor nodig is dat loslaten kan ontstaan. Want jij laat niet los. HET laat jou los.

 

Hoe jouw overlevingsmechanisme je stuurt

Doorbreken van patronen lukt pas echt als je tot aan de roots de energetische dynamiek ontgint en begrijpt waarom het is ontstaan. Dat inzicht kan alleen vanuit het onderbewuste komen als lichaam, geest en ziel erbij betrokken zijn. Een masterclass over angst, patronen en hoe dit te doorbreken.

 

Wat is Transformatie?

Awakening. Het lijkt een toverwoord. Een mysterieus doel waarna we nooit meer voor uitdagingen komen te staan. Niets is minder waar. Maar uitdagingen krijgen wel een hele andere betekenis. Als 'wakker' persoon weet je het grotere geheel te zien en het leven voor je laten leven. Zodat je steeds verder groeit in bewustzijn en het leven een magische reis wordt.

 

Wat je van mijn zoon Bodhi kunt leren

Ben jij ook weleens gefrustreerd en weet je niet hoe je met je emoties om moet gaan? Hoe zou het zijn als je dat wat getriggerd wordt kunt gebruiken om te helen? Ik laat je het zien hoe ik dat samen met mijn zoon doe.

 

Je Zelf Zijn

Wat betekent dat eigenlijk, jezelf zijn? Waarom voelt het alsof je daar soms ver vanaf staat en hoe komt dat? Waar kies je voor als je investeert in jezelf?